În luna septembrie a acestui an, iniţiativa a mai mulţi tineri este cel puţin una de lăudat. Aceştia încearcă ecologizarea României prin intermediul unor aplicaţii care se instalează pe smartphone-uri. Cum funcţionează acestea? În fiecare oraş, tinerii care se vor alătura acestei campanii vor poza locurile pline de deşeuri, urmând ca acestea să fie introduse într-o bază de date şi mai apoi să aibă loc, în ziua cea mare, întrunirea participanţilor pentru acţionarea asupra curăţeniei.

Umar Sesay din Dubai, Fedora Bonita din Indonesia, Charles Chang din Taiwan, Reeda Hamadeh din Liban si Moamen Ossama Ramadan din Egipt au ajuns deja în România, ei aflându-se la Timişoara. unde, pe parcursul a 5 săptămâni, vor pune la cale planul de ecologizare pentru data de 28 septembrie. Pentru a acoperi o suprafaţă cât mai mare de ecologizare a României, tinerii invită pe cei ce doresc să se alăture acestei campanii, să folosească aplicaţia TrashOut, care poate fi descărcată atât din Google Play, cât şi din AppStore şi Nokia Store. Voluntarii trebuie să pozeze locurile împânzite de deşeuri care pot afecta în timp mediul înconjurător.

Let’s do it, World! este cea mai importantă mişcare socială organizată vreodată pe planetă. Aceasta are ca scop ecologizarea mediului în care trăim. Ca în fiecare an, elevii vor fi primii care se vor alătura acestei campanii, ei fiind pilonii cei mai importanţi ai desfăşurării de forţe ce va avea loc pe 28 septembrie.

Curăţăm Belintul cu ajutorul aplicaţiilor mobile
Tagged on: